Támogatás mint olyan

Írta: éjszárny zöldi

a támogatásról kicsit...

fordítással:
nagyon örülnék neki, ha a versek, írások más nyelven, nyelveken is elérhetõek lennének, ha szívesen fordítanál, kérjek írj mailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

megosztással:
oszd meg az oldal, vagy a neked tetszõ tartalom linkjét facebookon, a blogodon, oldaladon, vagy akár mailben...

pénzzel:
sajnos egyre nehezebben birkozom az oldal, oldalak fenntartásával ( a többesszám a www.monddel.hu miatt), mivel úgy gondolom ide nem illõ reklámokkal teljesen tönkretenném az oldal remélhetõleg egyedi hangulatát.
az elmúlt nagyjából egy évben, mióta a statisztikák nullázva lettek, több mint 400 ezer látogató tekintette meg az oldalt, talált pár elgondolkodós percet itt, és több ezren töltöttek le zenéket is. idõrõl-idõre érkezik egy-egy mail is, amiben valaki megköszöni amit itt talált, a válaszlevél mellett ezúton is köszönöm mindenkinek aki írt, hogy elmondta a véleményét, szakított egy percet arra hogy írjon nekem.

ezert itt kérek mindenkit, akinek tetszett amit itt talált és díjazná, támogatná a munkámat, lehetõvé tenné a fejlesztéseket, a további munkát és megteheti, hogy tetszöleges, általa választott összeggel támogassa az oldal tovabbi müködését, ujabb alkotasok megszületését, felkerülését.
a támogatás az alábbi módokon tehetõ meg:

- átutalással
Magyarországról: támogatását átutalhatja a BudapestBanknál lévõ számlára, az alábbi számlaszámra:
Budapestbank, számlatulajdonos: Bán András, számlaszám: 10104961-22331300-01000009
vagy személyesen befizetést tehet ezen adatokkal bármely Budapestbank fiókban.
Külföldrõl: BIC BUDAHUHB
IBAN HU92101049612233130001000009
Account holder: Andras Ban

- Paypal-en keresztül, akár bankkártyával is:
FORINT IDE KATTINTVA   vagy ide:

EURO
DOLLÁR