Hírek-frissítések

Hírek, frissítések, oldallal kapcsolatos dolgok

2007-04-02

tessék, egy zene.
és még valami... megtalálod :)

2007-04-01

ma is frissítettem, de kivételesen nem közlöm mit-miket...
aki akarja megtalálja :)

2007-03-31

tartalom: frissítettem, de nem mondom mit tettem fel. akinek fontos, megtalálja.
oldallal kapcsolatosan:
- már nem csak a hírlevélre lehet feliratkozni, regisztrálni is lehet az oldalra (pl. hogy egyszerûbb legyen hozzászólni), de figyelem, a kettõ - mármint a regisztrálás az oldalra és a hírlevél feliratkozás - külön mûködik, tehát ha szeretnéd a hírlevelet is, oda is iratkozz fel.
- sikerült beilleszteni a hozzászólás lehetõségét is, tehát innentõl lehet kommentezni, remélem éltek is a lehetõséggel, én örülnék minden hozzászólásnak, visszajelzésnek, kritikának azt hiszem.
további új funkciók: 
- kedvencekhez: ha tetszik egy írás, erre klikkelve a kedvencek közé teheted
- email: ha tetszik, a boríték-ikonra kattintva elküldheted az írást annak akivel szeretnéd megosztani
- nyomtatás: asszem ezt enm kell külön magyaráznom, aki nem érti mire van, az valszeg amúgy se tudta a nyomtatót a gépéhez csatlakoztatni :)
- pdf: arra a fura kis ikonra kattintva a hozzátartozó írást .pdf formátumban tudod elmenteni. (én személy szerint rühellem ezt a formátumot, de ha lehet és valakinek ez kell, hát legyen...)
- idézés a honlapon: ha esetleg tetszik az írás, és szeretnéd valahol idézni (oldaladon, fórumban stb.) - nah, ez van erre :) ide kattintva elkészít neked az oldal egy kódot, amit csak be kell illesztened oda, ahol idézni szeretnél.

ha még mindig nem világos valami tessék nyugadtan kérdezni. mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
jah, és ma még várható néhány frissítés ha össze tudom kaparni kicsit magam és nem esek össze.

2007-03-30-ig

2007 márc. 30.
thumb_pillangoszel25_jpg- pillangószél felkerült (tavaly csináltam, de nem volt innen elérhetõ), baloldalt, menüben tessék keresni



2007 febr. 13.
- felkerült néhány új zene, és egy remake is, charlie jég dupla viszkije, letöltések között találod...

- vicces kedvû emberek feltörték a képgalériát, ezért egy darabig nem elérhetõ, amíg újracsinálom, bocsi, igyekszem gyorsan rendberakni...

bemutatkoz

hááát... az elmúlt másfél évben, mióta újracsináltam az oldalt, kaptam egy raklap levelet, amiben azt firtatták, h ki is vagyok én tulajdonképpen.

nemtom miert lenyeges egyebkent, hiszen az irasok miatt jottok foleg ide, nem? :)

persze idonkent en is vagyok kivancsi, tehat akkor mostan alaposan bemutatkozom.

udv, zöldi vagyok. :)
egerszegen élek.
van két állásom, idõnként irkálok, zenélgetek, festegetek (bár ezt egyre ritkábban).
és örülnék neki ha már megtalálnám akivel...
ha esetleg úgy gondolod, h te lehetnél... hát tessék szíveskedni írni ide: zoldi (kukac) ejszarny.hu, msn is ugyanez.

es par kep is:

 
õ egy liliállat, aki énkutya.





















ez meg az én fejem amikor éppen telefonálok.
 

 vezet...
mászóka, badacsony, 2008  
relax  

Támogatás mint olyan

a támogatásról kicsit...

fordítással:
nagyon örülnék neki, ha a versek, írások más nyelven, nyelveken is elérhetõek lennének, ha szívesen fordítanál, kérjek írj mailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

megosztással:
oszd meg az oldal, vagy a neked tetszõ tartalom linkjét facebookon, a blogodon, oldaladon, vagy akár mailben...

pénzzel:
sajnos egyre nehezebben birkozom az oldal, oldalak fenntartásával ( a többesszám a www.monddel.hu miatt), mivel úgy gondolom ide nem illõ reklámokkal teljesen tönkretenném az oldal remélhetõleg egyedi hangulatát.
az elmúlt nagyjából egy évben, mióta a statisztikák nullázva lettek, több mint 400 ezer látogató tekintette meg az oldalt, talált pár elgondolkodós percet itt, és több ezren töltöttek le zenéket is. idõrõl-idõre érkezik egy-egy mail is, amiben valaki megköszöni amit itt talált, a válaszlevél mellett ezúton is köszönöm mindenkinek aki írt, hogy elmondta a véleményét, szakított egy percet arra hogy írjon nekem.

ezert itt kérek mindenkit, akinek tetszett amit itt talált és díjazná, támogatná a munkámat, lehetõvé tenné a fejlesztéseket, a további munkát és megteheti, hogy tetszöleges, általa választott összeggel támogassa az oldal tovabbi müködését, ujabb alkotasok megszületését, felkerülését.
a támogatás az alábbi módokon tehetõ meg:

- átutalással
Magyarországról: támogatását átutalhatja a BudapestBanknál lévõ számlára, az alábbi számlaszámra:
Budapestbank, számlatulajdonos: Bán András, számlaszám: 10104961-22331300-01000009
vagy személyesen befizetést tehet ezen adatokkal bármely Budapestbank fiókban.
Külföldrõl: BIC BUDAHUHB
IBAN HU92101049612233130001000009
Account holder: Andras Ban

- Paypal-en keresztül, akár bankkártyával is:
FORINT IDE KATTINTVA   vagy ide:

EURO
DOLLÁR

a zeneszerzok visszavagnak

ha emlekeztek, nekialltam klasszikusokat feldolgozni elektronikus formaban, mondvan nekik nem volt villanyuk.
hat most visszavagtak és kikapcsoltattak nalam az aramot. :D

Bővebben:

talán háttérképnek valók

(ööö, amig nem csinalom meg ujra a rendes kepgaleriat) néhány háttérképnek való...










ez a ketto pedig, mondjuk ugy, hogy vazlat emlekezetbol...



Verseskötet - kell vagy nem?

regen sokan mondtatok, h jo lenne egy kezbe veheto, papiralapu verseskotet. most igazabol lenne erre lehetoseg... a kerdes az, hogy most konkretan szeretne valaki ilyet? rendelne belole?
ha igen, jelezze, irjon itt, dobjon egy mailt (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ), ilyesmi...

éjszárny-hírlevél

itt tudsz feliratkozni a hírlevélre, nem spam, mindössze a lényeges dolgokról értesítelek rendszertelenül és ritkán (pl letölthető új zene, írás stb)

Támogatás


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/modules/mod_nova/mod_nova.php on line 25

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/modules/mod_nova/mod_nova.php on line 110

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/modules/mod_nova/mod_nova.php on line 346

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/modules/mod_nova/mod_nova.php on line 359

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/modules/mod_nova/mod_nova.php on line 425

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro.php on line 51

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro.php on line 52

tisztelt látogató,

ezúton szeretnélek megkérni,hogy ha tetszik amit itt találtál,és van rá lehetőséged,akkor támogasd az oldal működését,tetszőleges pénzadománnyal illetve megosztással.ez sokat segítene abban, hogy az oldal továbbra is tudjon működni,és minél több írás, kép, zene születhessen.ha nem tudod, az sem gond, amíg az oldal működik, továbbra is ingyenes marad.

a támogatási lehetőségeket IDE KATTINTVA tudod megtekinteni.

köszönettel,

éjszárny

 

...és egy részlet Kerouac Útonjából, csak mert szeretem, és talán mást is eltalál: "Azért mikor kinn ülök a folyó lerobbant rakodópartján napnyugtával, és az ég New Jerseynek nyúló sávját figyelem, és elgondolom, hogy az éggel egyközûen épp ilyen hosszü sáv föld ível a nyugati partig, és a földön út vonul, és az út hossza az álma mindenkinek, és lowában, tudom, a gyerekek ilyenkor sírnak, mert ott nem bánják, ha sír a gyerek, azért ne sírjatok, mondom innen, mert a csillagok feljönnek mindjárt, és nem tudjátok, hogy az Isten Micimackó? az ég pedig odébb a prérire hajlik, és hullajtja rá diadémjait, mikor alig tûzte még a fekete éjszakára, a föld áldására, a folyók csendesítésére, csúcsok sipkájául, és elrejti benne a végsõ part titkát, hogy senki ne tudja, mi lesz, csak az öregedés foszló ruháit tudja..." (Jack Kerouac: Úton)

joomla компонен��

/
asd